Forening I

Club Fivecation I – Videresalg af en medejerandel

Vores første forening, der blev startet midt i Corona-pandemien. På trods af denne krise blev Association I fuldt tegnet inden for de budgetterede tolv måneder. Interessen for at abonnere varierede meget baseret på nyhedsstrømmen, men den blev fuldt tegnet efter tolv måneder. Som medlem af Association I er du medejer af et af vores flagskibe, villaen i Moraira (Valencia-området), en moderne og førsteklasses sportslejlighed i La Cala Mijas (Costa del Sol), en villa i Vence (Provence), hvis udendørs område/poolområde får fuglene til at synge og en sports- og skilejlighed i eksklusive Courmayeur. Du er glad for at vende tilbage til disse vidunderlige ejendomme og værdsatte destinationer, igen og igen.

Salget i Association I startede i april 2021, og den første medejer besatte villaen i Moraira i juni 2021, lejligheden i La Cala Mijas i juli 2021, villaen i Vence i april 2022 og sportslejligheden i Courmayeur i december 2022.

Du bliver medejer af fire ejendomme, men ved at bytte mellem foreningerne kan du nyde godt af op til tolv fantastiske ejendomme på lige så mange unikke destinationer.

Videresalg: En eksisterende medejer ønsker at sælge sin andel. Pris €249.000. Kontakt os venligst for yderligere information.

Klik nedenfor for information om overnatningsstedet, billeder og destinationsbeskrivelse vedrørende Association I.

Opdag forening I ejendommene

Moraira
Spanien
Courmayeur
Italien
La-Cala Mijas
Spanien
Vence
Frankrig

Udtryk for interesse