Provence-området

Charmerende villa i Vence

4 soveværelser

3 Badeværelser

8 gæster

Pool

Vinmarker

Beskrivelse

Vores hus i Provence ligger i den lille og charmerende by Vence, cirka 16 kilometer nord for Nice. Placeringen er attraktiv, kun 900 meter fra ringmuren, der omgiver det middelalderlige centrum. I de smalle brostensbelagte gyder finder du masser af hyggelige restauranter, trendy vinbarer, caféer, gallerier og chicka-butikker.

Udendørsmiljøet er meget ønskeligt, og terrasserne er placeret på tre etager. På øverste etage er der god plads til både solsenge og spisende gæster, og her er et af de to udekøkkener. På nederste etage er det dejlige poolområde med en vidunderlig pool, integreret jacuzzi og åben bar mod det nederste udekøkken. Udekøkkenet er veludstyret med pizzaovn, køle/fryseskab, mikroovn, kogeplader m.m. Stik syd kan du se Middelhavet og Cap-d’Antibes.

I stueetagen er der en stue, der er åben til det rustikke provencalske køkken og et toilet. På øverste niveau er der et soveværelse med egen terrasse og badeværelse samt yderligere tre soveværelser, et badeværelse og et toilet.

Huset har en rolig beliggenhed på en blind vej, og det meste af turen ind i den gamle bydel foregår på en gangbro uden større niveauforskelle. Når du besøger huset i Vence, får du en fremragende livskvalitet og en misundelsesværdig logistik.

Biludlejning er ikke nødvendigt, men du kan gøre fremragende til fods og i undtagelsestilfælde ved hjælp af en taxa. En taxatur mellem lufthavnen og Vence tager cirka 20 minutter og koster omkring € 30.

I løbet af foråret 2022 har ejendommen gennemgået en omfattende renovering og stod færdig i april 2022. Billederne er opdateret den 29. april 2022.

Oplev ejendommen

Billeder

Område

Vence er et godt udgangspunkt for en vellykket ferie i Provence, uanset om du lægger vægt på områdets kulturelle oplevelser, vin & gastronomi, en aktiv ferie med cykel- og vandreture i naturen eller bare slikker sol.

Vence er en gammel by, hvis historie strækker sig tilbage til romertiden, og hvis gamle bymidte stammer fra middelalderen. Den gamle bymur er yderst velbevaret, og inde i den er gamle, skæve huse langs de smalle snoede brostensbelagte gader.

Uden for den gamle bydel foregår hverdagen i Vence med markeder på det centrale torv, Place du Grand-Jardin. Hver morgen kan du købe frugt, grøntsager, blomster, og om onsdagen er det et populært marked.

Frankrigs mest berømte kunstnerby, St. Paul de Vence, ligger kun 4 kilometer fra huset, og den yderst charmerende Tourrettes-sur-Loup ligger syv kilometer.

Kort

Afstand fra huset:
St Paul de Vence (kunstnerlandsby): 4.00 km
Tourrettes-sur-Loup (middelalderlandsby): 7.00 km
Nice lufthavn: 16.00 km
Antibes: 16.80 km
Cannes: 31.40 km
Monaco: 43.40 km
Golf de la Vanade: 12.30 km
Golf Country Club de Nice: 24.20 km

Interessetilkendegivelse

  Opdag forening I ejendommene

  Moraira
  Spanien
  Courmayeur
  Italien
  La-Cala Mijas
  Spanien
  Vence
  Frankrig

  Udtryk for interesse