Marbella område

Dejlig indkvartering med miles af udsigt

3 soveværelser

2 badeværelser

6 gæster

Terrasse

Privat jacuzzi

Beskrivelse

Beliggende blandt de grønne bakker og bjerge mellem Malaga og Marbella – kun 10 minutter fra stranden – ligger denne fantastiske indkvartering, der er en del af dit ejerskab. Flere af de absolut bedste områder langs den spanske sydkyst er noget bestilt, så er dette område; La Cala Resort. Her søger du efter og får “ro” blandet med naturoplevelser. Hvis du vil gå lidt op i tempo, kan du nå Marbella og Malaga på kort tid.

Udsigten er milevidt og uden for døren er der tre 18-hullers mesterskabsgolfbaner. Indkvarteringen er af den absolut højeste klasse og standard, bygget i 2018.

En hjørnelejlighed med dejligt lysindfald, hvor vi har valgt moderne international indretning med skandinaviske elementer, Komfort er en vigtig del, med eksempelvis komfortable senge fra Tempur og store loungesofaer fra Dedon, hvor hele familien kan krølle sig sammen uden problemer.

Indkvarteringen er udstyret med elektriske mørklægningsskodder og centralt styret aircondition, højhastigheds-WiFi, skandinaviske og internationale tv-kanaler og kamera med fjernbetjeningslås til adgang for gæster. 24 timers sikkerhed i marken.

Den 91 kvm store terrasse tilbyder, ud over loungesofaer, også et stort spisebord med plads til 8 personer, grillgrill og en privat jacuzzi med plads til 5 personer.

Der er tre soveværelser og to badeværelser. Køkkenet og stuen er i åbent plan. Egen parkeringsplads med elevator og trapper direkte op.

Oplev ejendommen

Billeder

Område

La Cala Resort er et eksklusivt bolig- og golfområde beliggende i Marbella-kvarteret – den nærmeste landsby er La Cala Mijas – med en bekvem afstand fra Malaga samt den internationale lufthavn. Området har 24 timers sikkerhedstjeneste, og indkvarteringen er et ‘gated community’. Karakteristisk for miljøet er det naturskønne, grønne og bølgende landskab med bjergene i horisonten og de åbne vidder. Selv havlinjen skimtes i baggrunden, og der er fincaer i omgivelserne. Det er et roligt og roligt område, og der er et hotel med en meget god standard. Her er muligheder for spa, massage, tennis, fitness, svømning (indendørs og udendørs pools). Med venner og familie på besøg, kan det også være praktisk med ekstra indkvartering til rådighed. Hotellet og golfklubben har 3 restauranter. Det tilbyder også tøjvask, rengøring, børnepasning og en række aktiviteter baseret på årstiden, herunder golftræning for alle niveauer. Det er et dejligt område at vandre i. Nogle mennesker foretrækker cykling, men så er det normalt af racing og træning karakter.

Kort

Afstand fra lejligheden:
Malaga Lufthavn: 25,00 km
La Cala Strand: 5,80 km
Marbella: 14,90 km
Sierra Nevade, Skiområde: 132,70 km
Ronda: 45,10 km
Sevilla: 146,00 km
Madrid: 440,20 km
Malaga Gamle bydel: 33,50 km
Puerto Banús strandpromenade: 21,00 km
Nerja: 78,50 km
Gibraltar: 71,80 km

Interessetilkendegivelse

  Opdag forening I ejendommene

  Moraira
  Spanien
  Courmayeur
  Italien
  La-Cala Mijas
  Spanien
  Vence
  Frankrig

  Udtryk for interesse