Italienske alper

Sports lejlighed i Courmayeur

3 soveværelser

2 badeværelser

6 gæster

Skisport

Beskrivelse

Denne fantastiske indkvartering i Courmayeur (italienske alper) er beliggende i området Courmaison. I løbet af 2000’erne er der skabt en ‘mini-landsby’ af hyggelige alpine huse her. Lejligheden har 3 soveværelser beliggende charmerende under skrå hustage, ud over 1 badeværelse. På nederste etage finder du stue og køkken samt yderligere 1 badeværelse. Udsigten mod Alperne og Mont Blanc er storslået, især fra den private, 300 kvm store haveterrasse. Der er gåafstand til det velkvalificerede spahotel QC Therme, og med shuttlebus kan du nemt komme til liftsystemerne.

Courmayeur er ikke kun et verdensberømt skisportssted, det er en pulserende by året rundt. Der er skoler, biblioteker og butikker til lokalbefolkningen. Restaurantudvalget er stort med elementer af både fransk og italiensk køkken. Langs den velkendte gågade, Via Roma, er luksusbutikker og butikker fra de mest kendte modehuse i verden overfyldte.

I sommermånederne kan du nyde indbydende vandrestier, golf, tennis, padel, rafting, klatring, monteringscykel, ridning, vinsmagning og fantastiske naturscener i Valle d’Aosta og i det nordvestlige Italien.

Udvalget af skiløb i Courmayeur er stort og velegnet til alle uanset forudgående viden.

Her er hvad skiløb skrev om Courmayeur 2018:

Kun 12-13 kilometer væk fra Courmayeur ligger La Thuile, som er et besøg værd under din skiuge. Der er yderligere 150 km pister i mellem 1200-2800 meters højde.

Oplev ejendommen

Billeder

Område

Courmayeur (1224 m.o.h.) er den mest berømte ferieby i Valle d’Aosta, beliggende ved foden af Mont Blancs (4810 m.o.h.). Byen er kendt for sine elegante bygninger, behagelige atmosfære og sin lange historie (den første kro åbnede i 1680).

Det smukke omkringliggende landskab, det moderne skisystem samt feriestedets fremragende beliggenhed har gjort Courmayeur til et af Italiens mest populære sportssteder året rundt.

Enten sidder du udenfor i solen på en af byens udendørs caféer eller inde i en hyggelig restaurant og tager del i den skønne feriestemning. Her skal du bare se italienerne, nyde lækre retter, drinks og lytte til musikken i alle dens former!

Der er fremragende flyforbindelser til nærliggende lufthavne. Genève Lufthavn er den tætteste, og du flyver hertil med SAS, easyJet og Swiss. Ryanair har hyppige flyvninger til Bergamo og lejlighedsvis til Torino. SAS og easyJet flyver til Malpensa.

Kort

Afstand fra lejligheden:
La Thuile Skisportssted: 14 km
Chamonix: 22 km
Valle d’Aosta: 37 km
Geneve Lufthavn: 116 km
Caselle Lufthavn (Torino): 152 km
Malpensa Lufthavn (Milano): 212 km
Bergamo Lufthavn (Milano): 261 km
Hus i Provence: 506 km
København: 1426 km

Interessetilkendegivelse

  Opdag forening I ejendommene

  Moraira
  Spanien
  Courmayeur
  Italien
  La-Cala Mijas
  Spanien
  Vence
  Frankrig

  Udtryk for interesse