Nerja-området

Dejlig villa i La Herradura, Spanien

4 soveværelser

4 badeværelser

180 kvm

Pool

Beskrivelse

Vores rummelige villa ‘Casa Ladera’ ligger i et naturskønt område med storslået udsigt over bjergene, grønne områder og havbugten La Herradurra. Ejendommen, som er en sutter eng villa, spænder over to niveauer og er omgivet af frodige planter og middelhavstræer. Villaen ligger i et roligt område på en blind vej.

Dejlige vinduer på begge etager tillader lys at strømme ind i alle værelser og giver en fantastisk udsigt over omgivelserne. På øverste niveau bydes du velkommen af en lys hal. Til højre for hallen er der en stor og luftig stue, samt en sammenhængende spisestue, velegnet til hyggelige middage med familien.

Fra stuen fører en 3 meter åben skydedørssektion ud til en rummelig terrasse, velegnet til afslapning og socialt samvær. Her placeres en loungegruppe, hvor du blandt andet kan nyde solnedgange og udsigt, gerne ledsaget af et glas kold Cava og lokalt indkøbte oliven som snacks.

Lige frem fra hallen er et moderne køkken med alle de faciliteter, du kunne ønske dig. Køkkenet er åbent ud til terrassen og selv her bliver du mødt af et dejligt lysindfald og flot udsigt. På dette niveau finder du også et privat soveværelse med fransk altan ud mod poolområdet og tilhørende badeværelse.

Nedenunder er tre af husets fire soveværelser, alle med udsigt over poolområdet og omgivelserne. Det rummelige soveværelse samt soveværelse tre har direkte adgang til terrasseområdet og poolen, mens soveværelse fire har fransk altan. Samtlige soveværelser har eget badeværelse.

Når du er ude i poolområdet, finder du den indbydende pool, som opvarmes til en behagelig temperatur, så selv badning i køligere perioder er mulig. Poolområdet i denne ejendom er et perfekt sted til afslapning i liggestolene med dejligt socialt samvær og dejlige bade. Til stranden i La Herradura er der 2,3 kilometer.

Sammenfattende er dette ‘helårshus’ beliggende i det eksklusive villaområde Punta de la Mona, i subtropisk La Herradura, en drøm for dem, der elsker at leve komfortabelt og afslappende, med en strand og restauranter i en behagelig afstand. I La Herradura er der et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og strandcaféer. Den hyggelige havn, Marina del Este, ligger 3 kilometer fra villaen, og der er restauranter og udendørs caféer. Playa Marina del Este ligger lige ved siden af og er kendt for sin fine snorkling. Den meget spanske by Alemuñecar (6 km), har en dejlig strand, masser af palmer og tapasbarer. Til turistbyen Nerja er der 18 kilometer, og her tårner den gamle bydel sig op, lige ved siden af Balcon Europa. Et must er Salobreña, (20 km), en meget gammel spansk by kronet af en fæstning, der ligner Mijas og Frigiliana, men med meget færre turister. I Salobreña er der et stort strandområde med udsøgte restauranter. Kendte Frigiliana (23 km), er en smuk gammel spansk by, der er en turistmagnet.

Bienvenido a Casa Ladera! En varm velkomst.

Oplev ejendommen

Billeder

Planlæg Club Fivecation Association II

Property I: Cala d ́Or in Mallorca har budt partnerne velkommen siden juni 2022.
Property II: Bargemon in Provence har budt medejerne velkommen siden oktober 2022.
Ejendom III: Ponte di Legno i de italienske alper har budt medejerne velkommen siden januar 2023.
Ejendom IIII: La Herradura i Nerja-området har budt medejere velkommen siden 18. juni 2023.
Når du er medejer af Club Fivecation II, kan du bytte -Swappa dage med venner i Club Fivecation I eller III og selvfølgelig omvendt.

NB! Der er kun én plads tilbage i Forening II.

Læs mere om konceptet

Område

Nerja-området er levende hele året rundt takket være dets beliggenhed og tiltrækningskraft. Her bor en stor del af beboerne, hvilket bidrager til, at området er lige så behageligt at besøge året rundt.

Placeringen mellem Sierra Nevada og Middelhavet skaber et mikroklima, der hæver temperaturen et par grader sammenlignet med resten af Costa del Sol, noget der ikke kun er behageligt, men også giver mulighed for at dyrke eksotiske planter som avocado, papaya og mango i regionen.

I området kan du spise fra flere af verdens køkkener, her finder du blandt andet italienske, franske, indiske og japanske restauranter. De fleste serverer dog spansk og middelhavsinspireret mad. Paella i forskellige former kan naturligvis fås næsten alle steder, og der er også masser af tapasbarer, hvis du er i humør til flere små retter. Typisk tapasmad i Nerja består ofte af lufttørret skinke, friteret lille fisk, stegt blæksprutte og spansk omelet.

Dette er et af de få steder i verden, hvor du kan stå på ski om morgenen og svømme i Middelhavet om eftermiddagen. Skiområdet i Sierra Nevada har 18 grønne pister, 40 blå, 50 røde og 8 sorte. Skiområdet minder om Åre i sit design.

For de aktive er der et stort udvalg af førsteklasses underholdning. Ud over fremragende golf, alle tænkelige sportsgrene, tiltrækker området med fantastiske vandre- og cykelstier med varierende sværhedsgrader.

Vores villa Association II er beliggende i La Herradura. Der er et stort udvalg af butikker, restauranter, barer og strandcaféer. Den hyggelige havn, Marina del Este, ligger 3 kilometer fra villaen, og der er restauranter og udendørs caféer. Playa Marina del Este ligger lige ved siden af og er kendt for sin fine snorkling. Den meget spanske by Alemuñecar (7 km), har en dejlig strand, masser af palmer og tapasbarer. Til turistbyen Nerja er det 18 kilometer, og her tårner den gamle bydel sig op, lige ved siden af Den Spanske Trappe. Et must er Salobreña, (20 km), en meget gammel spansk by kronet af en fæstning, der ligner Mijas og Frigiliana, men med meget færre turister. I Salobreña er der et stort strandområde med udsøgte restauranter. Kendte Frigiliana (23 km), er en smuk gammel spansk by, der er en turistmagnet

I Nerja-området finder mange svenskere deres drømmeeksistens og bliver her hele året rundt.

Kort

Afstand fra huset:

Playa de la Heradura: 2,1 km
Playa Marina del Este: 2,5 km
Marina del Este: 3,4 km
Alemuñecar: 5,9 km
Dragestenhuler: 17,6 km
Nerja gamle bydel: 20,1 km
Salobreña: 20,6 km
Frigiliana: 23,3 km
Los Moriscos Club de Golf: 24,6 km
Malaga: 72,1 km
– Lufthavn (Malaga): 85,7 km
Granada: 86,3 km
Sierra Nevada Skisportssted: 115 km

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association II

  Bargemon
  Frankrig
  Ponte di Legno
  Italien
  Cala d’Or, Mallorca
  Spanien
  Nerja
  Spanien

  Udtryk for interesse