Mallorca

Duplex i naturskønne Cala d’Or

3 soveværelser

2 badeværelser

6 gæster

Beskrivelse

Vores duplex indkvartering på Mallorca ligger i naturskønne Cala d’Or, kun få meter fra den smukke naturlige bugt Cala Ferrera.

Det tilbyder kølende klippebade, og hvis du foretrækker strande, er de inden for tøflerafstand, Platja Cala de Ferrera omkring 300 meter nord og Platja Cala Esmeralda omkring 600 meter sydvest for ejendommen. Ind til centrum, hvor der er masser af butikker og restauranter, går du på ti minutter, og hvis du fortsætter et stykke tid, kommer du snart til den dejlige marina.

Indkvarteringen er fordelt på to etager og er omkring 110 kvm og har en terrasse på 25 kvm og en grund på yderligere 100 kvm. Nedenunder er der en stue med pejs og køkken, der er integreret med stuen. Fra underetagen har du direkte adgang til terrassen og grunden. Et par meter væk venter salte dukkert i havet, og for din komfort er der en badestige og ferskvandsbruser.

Ovenpå er der tre komfortable soveværelser og to badeværelser. Fra flere af værelserne kan du se havet mellem de smukke fyrretræer. Inden for området, som er et lukket område, er der en fælles pool, indbydende grønne områder og parkeringsplads. Ejendommen har en rolig beliggenhed på en blind vej.

Oplev ejendommen

Billeder

Planlæg Club Fivecation Association II

Property I: Cala d ́Or in Mallorca har budt partnerne velkommen siden juni 2022.
Property II: Bargemon in Provence har budt medejerne velkommen siden oktober 2022.
Ejendom III: Ponte di Legno i de italienske alper har budt medejerne velkommen siden januar 2023.
Ejendom IIII: La Herradura i Nerja-området har budt medejere velkommen siden 18. juni 2023.
Når du er medejer af Club Fivecation II, kan du bytte -Swappa dage med venner i Club Fivecation I eller III og selvfølgelig omvendt.

NB! Der er kun én plads tilbage i Forening II.

Læs mere om konceptet

Område

Mallorca er uden tvivl Middelhavets mest mangfoldige og smukke ø. På Mallorca er der alt for enhver smag og lidt til; Sol, strande, interessante udflugter, golfbaner, kultur, shopping i verdensklasse, vandre- og cykelstier og enestående natur.

Cala d’Or er et behageligt og lidt mere eksklusivt sted, men uden at være hovmodigt eller dyrt. Den består af fortrinsvis lave hvide huse beliggende i frodigt grønt.

Som centrum anses gågaderne øst for Avinguda de Calonge for at være centrum, og her er en række butikker og udendørs caféer. Om aftenen kan du lide at samles her for at nyde et godt måltid, shoppe og nyde folkemængderne.

Lystbådehavnen er et andet populært samlingssted for aftenens tab. Her er en række førsteklasses restauranter, hvor du kan nyde både spanske og internationale menuer.

I Cala d’Or finder du fem af Mallorcas mest indbydende bugter. De er spredt mellem høje klippeforbjerge, og i den fjerne ende af hver bugt er små strande med let sand. Klippekysten gør vandet krystalklart og perfekt til snorkling. Hvis du følger kysten mod syd, finder du utallige badebugter med smukke strande, måske den smukkeste er Cala Lombard. Her er en ny badebugt at opdage hver dag i din ferie.

Landskabet omkring Cala d’Or er charmerende, med smukke gamle stenhuse og frodige haver. Hvis du kan lide at rejse rundt på egen hånd, er dette en ideel destination med små hyggelige landsbyer og dejlige badebugter at opdage i nærheden.

Kort

Afstand fra lejligheden:
Porto Petro: 5,30 Km
Vall d’Or Golf: 7,90 Km
Porto Colom: 10,90 Km
Cala Lombards: 21,70 Km
Platja des Trenc: 37,20 km
Lufthavn: 59,70 km
Palma de Mallorca: 64,60 Km
Vall d’Or Golf: 9,00 Km
Golf Son Antem: 45,00 km

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association II

  Bargemon
  Frankrig
  Ponte di Legno
  Italien
  Cala d’Or, Mallorca
  Spanien
  Nerja
  Spanien

  Udtryk for interesse