Ejendom Provence

Paradevilla i middelalderlandsbyen Bargemon, Frankrig

6 soveværelser

3 Badeværelser

12 gæster

Beskrivelse

Villaen ligger kun 500 meter fra middelalderlandsbyen, Bargemon. I denne maleriske landsby venter brostensbelagte gyder, restauranter og udendørs caféer på dig.

I Bargemons nærområde er der mange vinmarker, der er et besøg værd, og for dem, der er interesseret i vandreture, er området et eldorado. Udsigten fra huset er ubrudt og udstråler præcis, hvad du forventer af Provence, miles af udsigt, oliventræer, endeløse grønne områder og et fascinerende landskab.

Grunden, som er 2200 kvm, ligger i brolagte gulve og er kronet øverst i vores paradevilla.

Her får du en rummelig indkvartering på 220 kvm, med i alt seks soveværelser, tre store badeværelser, salon med balkon og luksuriøst køkken med plads til et spisebord, der kan rumme ti gæster. Alle værelser er “gennemblødt” af store mængder lys og en yndig udsigt. Solnedgange er magiske.

Udendørsmiljøet har flere terrasser, der er velegnede til solbadning og afslapning, med det indbydende poolområde som kronen på værket. Den opvarmede pool inviterer til dejlige dukkert.

Fra den øverste terrasse kan du se og nyde en fantastisk udsigt over de smukke omgivelser.

Oplev ejendommen

Billeder

Planlæg Club Fivecation Association II

Property I: Cala d ́Or in Mallorca har budt partnerne velkommen siden juni 2022.
Property II: Bargemon in Provence har budt medejerne velkommen siden oktober 2022.
Ejendom III: Ponte di Legno i de italienske alper har budt medejerne velkommen siden januar 2023.
Ejendom IIII: La Herradura i Nerja-området har budt medejere velkommen siden 18. juni 2023.
Når du er medejer af Club Fivecation II, kan du bytte -Swappa dage med venner i Club Fivecation I eller III og selvfølgelig omvendt.

NB! Der er kun én plads tilbage i Forening II.

Læs mere om konceptet

Område

Provence forbindes oftest med bølgende bakker smukt ledsaget af vinmarker og olivenlunde samt små middelalderbyer med ringmure, tinder og tårne. Provence omfavnes mod øst af Alperne, mod syd af Middelhavet og mod vest af Rhône-floden.

Langs Provences sydkyst er der mange glamourøse steder. Monaco, Nice, Antibes, Cannes, St. Maxime, Saint Tropez, ja listen kan gøres lang af berømthedstætte metropoler.

Regionens køkken er rigt og varieret med frisk fisk og skaldyr langs kysten, vildt og trøfler op mod bjergene. Du kan købe grøntsager og frugt enten fra en nærliggende landmand eller på små bymarkeder.

I Provence er rosévin blevet en specialitet og en livsstil, hovedsageligt på grund af det unikke klima, jord og druesort, hvorfra du kan lave rosévin af høj kvalitet. Selvfølgelig producerer de også nogle gode røde og hvide vine. Opvarmning af sol og kølige havvinde. De samme forhold, der gør Provence til en fantastisk destination, giver også vine i verdensklasse. Dagenes mange solskinstimer giver modne frugttoner, mens kølige nætter bevarer syrligheden og balancen.

I Provence kan du også nyde en god pastis, denne gyldne, anisduftende klassiske aperitif, der er så almindelig på den franske riviera, og hvor du kan lide at drikke den før frokost. Godt kølet og ofte spiked med vand og piskeris! … Så likøren bliver til mælkehvid drikke i glasset.

Kort

Afstand fra huset:
Bargemon (middelalderby):0.50 km
Claviers (middelalderby): 3,90 km
Callas (middelalderby): 6,00 km
Domaine Bastide du Plan: 8,00 Km
Seillans (middelalderby): 12,80 km
Fayence (middelalderby): 19,70 km
Saint-Raphaël: 48,80 km
Cannes: 57,60 Km
Nice Lufthavn: 78,60 km
DGS Parcours de Disc Golf: 10,00 Km
Terre Blanche: 25,00 Km
Golf de Taulane: 29,00 Km

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association II

  Bargemon
  Frankrig
  Ponte di Legno
  Italien
  Cala d’Or, Mallorca
  Spanien
  Nerja
  Spanien

  Udtryk for interesse