Forening III

Forening III

Forening III er i opstartsfasen, og der er købt to ejendomme. Association III er en del af vores største koncept, Grande de luxe. Tre villaer med 4-5 soveværelser og private opvarmede pools samt en sportslejlighed i de italienske alper med plads til otte personer. I udvalgte villaer er der vinkælder, billard, petanque, bordtennis og/eller spillelokale, dvs. det lille ekstra. Perfekt til dem, der ønsker at tilføje et ekstra touch til deres ophold i udlandet, med masser af plads til børn, børnebørn og venner. Villaen i Villecroze (Provence) var klar til checkin den 26. november 2023, og villaen i Alfamar (Nerja-området ) var allerede klar til checkin den 25. oktober 2023.

Hver ejendom passerer gennem nåleøjet. Vores kravspecifikation gør mæglerne fortvivlede, men vores grundregel er, at vi privat ville have købt ejendommen, hvis vi ikke havde været så glade for deleøkonomi.

Ejendommene i Alfamar i Nerja-området og Villecroze i Provence er klar. Vi planlægger nu i de italienske alper og leder efter en sportslejlighed med stærk tiltrækningskraft selv om sommeren. I Algarve leder vi efter en 4-5 værelses villa med opvarmet pool. Læs mere om prioriterede destinationer i Algarve og de italienske alper under hver destination nedenfor. Her giver vi et typisk eksempel på egenskaberne.

Pris: Fr. €267.000 pr. aktie.

Månedlig:

42 dages brug: €295

70 dages brug: €490

De eneste omkostninger, der vil blive tilføjet, er rengøringsgebyr ved afrejse og elforbrug under dit ophold. Salget i Forening III er i fuld gang. Du bliver medejer af fire ejendomme, men ved at bytte mellem foreningerne kan du nyde godt af op til tolv fantastiske ejendomme på lige så mange unikke destinationer. Klik nedenfor for information om overnatningsstedet, billeder og destinationsbeskrivelse vedrørende Association III.

Oplev overnatningsstederne i Association III

Nerja
Spanien
Provence
Frankrig
Algarve
Portugal
Italienske alper
Italien

Udtryk for interesse