Ejendom Nerja område

Eksklusivt 2-etagers hus med havudsigt i Alfamar, Spanien

5 soveværelser

5 Badeværelser

10 gæster

Beskrivelse

Velkommen til dette eksklusive 2-etagers hus med en fantastisk sydvendt beliggenhed og en utrolig udsigt over havet. Alfamar er et eksklusivt lukket samfund, hvor paradevillaerne stiller sig smukt op ad bjerget.

Denne storslåede ejendom er virkelig en drøm for dem, der elsker havudsigt og søger en førsteklasses og behagelig livsstil. Med et imponerende arkitektonisk design og moderne detaljer er huset formidabelt. Facaden er elegant og stilfuld, den eksotiske have byder dig velkommen til denne paradevilla. Bebygget areal 350 kvm, grunden er 1800 kvm og byggeåret er 2012.

Når du træder gennem den imponerende entré, bliver du mødt af en rummelig og lys lobby, der fører dig videre ind i husets generøse rum. Den åbne planløsning giver en følelse af plads og lys i hvert hjørne. Store panoramavinduer åbner op til en fantastisk udsigt ud over havet, og de lukker meget naturligt lys ind og skaber en indbydende atmosfære.

Det moderne køkken er designet med stil og funktionalitet i tankerne. Her finder du topmoderne teknisk udstyr, elegante bordplader og masser af inspiration til din måltidskreation.

Den åbne planløsning fortsætter ind i den rummelige lounge, som tilbyder masser af plads til afslapning og underholdning. Fra stuen har du direkte adgang til den generøse terrasse, hvor du kan nyde solrige dage og enestående solnedgange over havet.

Huset har i alt fem luksuriøse soveværelser, hver designet med privatliv og komfort i tankerne. Master suite er en drøm i sig selv med eget badeværelse og en privat balkon med udsigt over det mousserende hav. Alle soveværelser har masser af opbevaringsplads og er indrettet med stil og elegance. Hvert soveværelse har eget badeværelse af model større og direkte adgang til terrassen.

To af soveværelserne og badeværelserne ligger på lavere niveau. En af disse er lavet som en privat lejlighed med soveværelse, badeværelse, salon og tekøkken. Perfekt til en barnepige eller venner, der ønsker at passe lidt mere på sig selv. På nederste etage er der et aktivitetsrum med bordtennis, dart, bridgeborde, spillekonsoller, der får børn og unge til at synge af glæde. Der er et ekstra toilet til dem, der nyder ved poolen samt plads til private skabe til hver medejer.

Ud over de fantastiske indendørs rum tilbyder denne eksklusive villa også udendørs områder, der er perfekte til afslapning med en masse feriefølelse. Den store terrasse ved den opvarmede pool er perfekt til solbadning og nyde den uafbrudte havudsigt. Den eksotiske have har frodig vegetation og tilbyder en privat og afsondret atmosfære med små dejlige siddepladser.

Alfamar ligger midtvejs mellem den meget spanske by Almuñecar (7 km) og historiske Salobreña (5 km). Almuñecar har en bred strand, et væld af palmer og masser af hyggelige restauranter. Salobreña, (5 km) er en meget gammel spansk by kronet af en fæstning, der ligner Mijas og Frigiliana, men med langt færre turister. I Salobreña er der et stort strandområde med udsøgte restauranter. Til turistbyen Nerja er det omkring 20 kilometer og til den populære La Herradura er det 12 kilometer. Stenstranden Playa Barranco de Enmedio ligger lidt over en kilometer fra Alfamar.

Oplev ejendommen

Billedsprog

Skema Club Fivecation Association III

Ejendom I: Alfamar i Nerja-området, købt. Første check-in oktober 2023.
Ejendom II: Villecroze i Provence, købt. Første check-in okt/nov 2023.
Ejendom III: Italienske Alper, købt når 8 aktier er tegnet. Første checkin prel. Januar 2024.
Ejendom IIII: Algarve i Portugal, købt efter tegning af 12 aktier. Første checkin prel. Marts 2024.
Når du er medejer af Club Fivecation III, kan du bytte byttedage med dine Club Fivecation I eller II venner og omvendt.

Læs mere om konceptet

Område

Nerja-området er levende hele året rundt takket være dets beliggenhed og tiltrækningskraft. Her bor en stor del af beboerne, hvilket bidrager til, at området er lige så behageligt at besøge året rundt.

Placeringen mellem Sierra Nevada og Middelhavet skaber et mikroklima, der hæver temperaturen et par grader sammenlignet med resten af Costa del Sol, noget der ikke kun er behageligt, men også giver mulighed for at dyrke eksotiske planter som avocado, papaya og mango i regionen.

I området kan du spise fra flere af verdens køkkener, her finder du blandt andet italienske, franske, indiske og japanske restauranter. De fleste serverer dog spansk og middelhavsinspireret mad. Paella i forskellige former kan naturligvis fås næsten alle steder, og der er også masser af tapasbarer, hvis du er i humør til flere små retter. Typisk tapasmad består ofte af skinkesaltet skinke, stegt småfisk, stegt blæksprutte og spansk omelet.

Dette er et af de få steder i verden, hvor du kan stå på ski om morgenen og svømme i Middelhavet om eftermiddagen. Skiområdet i Sierra Nevada har 18 grønne pister, 40 blå, 50 røde og 8 sorte. Skiområdet minder om Åre i sit design.

For de aktive er der et stort udvalg af førsteklasses underholdning. Ud over fremragende golf, alle tænkelige sportsgrene, tiltrækker området med fantastiske vandre- og cykelstier med varierende sværhedsgrader.

Vores villa i Compound III ligger i Alfamar, som ligger midtvejs mellem den meget spanske by Almuñecar (7 km) og historiske Salobreña (5 km). Almuñecar har en bred strand, et væld af palmer og masser af hyggelige restauranter. Salobreña, (5 km) er en meget gammel spansk by kronet af en fæstning, der ligner Mijas og Frigiliana, men med langt færre turister. I Salobreña er der et stort strandområde med udsøgte restauranter. Til turistbyen Nerja er det omkring 20 kilometer og til den populære La Herradura er det 12 kilometer. Stenstranden Playa Barranco de Enmedio ligger lidt over en kilometer fra Alfamar.

Hvis skiløb er på ønskelisten, er der kun ti miles til skiområderne i Sierra Nevada og til den tætte Granada, du kan køre til på mindre end en time.

Kort

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse