Ejendom Provence

Indbydende villa med pool i Villecroze

5 soveværelser

4 badeværelser

10 gæster

Beskrivelse

Denne charmerende og velplanlagte villa ligger kun få hundrede meter fra middelalderlandsbyen Villecroze. I denne ægte landsby finder du smalle brostensbelagte gyder, butikker og restauranter med indbydende udendørs terrasser.

Den rummelige grund (4000 kvm) er afsondret og har meget lys og en betagende udsigt. Sol og bademiljø er storslået med masser af plads til komfortable liggestole og som prikken over i’et en stor opvarmet pool (12×4 m). Du høster selv oliven til salaten fra den private olivenlund.

Indeklimaet består af en stor lys salon med pejs, gæstetoilet, moderne køkken med spiseplads, bryggers og garage. Sovemulighederne er fremragende med fem soveværelser (hvoraf det ene er lidt mindre) og fire komfortable badeværelser. Villaens loggia huser et udekøkken, champagnebar, spisebord til ti personer og en loungegruppe. På den højeste del af grunden er der en indbydende pergola med hængende gynger og et opholdsområde. Udsigten over landsbyen og den nærliggende natur er sød.

I villaens vinkælder finder du udvalgte vine fra den berømte vingård Domaine Saint Jean de Villecroze , som kun ligger tre kilometer fra villaen. Som medejer vælger du, om du vil have rød, hvid eller rosévin til aftensmad og lægger en 10-euroseddel i vinkælderens sparebøsse. Om nødvendigt supplerer vagttjenesten forsyningen af vin. Hver medejer tilbydes plads til at opbevare deres private yndlingsvine i vinkælderen.

Oplev den charmerende landsby Villecroze, idyllisk beliggende i hjertet af Salernes kanton i Haut-Var Verdon-området. Denne middelalderlige landsby er en af Frankrikes mest karakteristiske landsbyer og tilbyder en unik oplevelse

Med sin høje beliggenhed på 350 meter over havets overflade og omgivet af de majestætiske skråninger af Alpes de Provence, kan du nyde milde temperaturer hele året rundt, lav nedbør og generøst solskin, alt takket være de beskyttende omgivelser i frodige skove.

Oplev Villecroze Park, en oase af kølighed med huler, frodige haver, et 35 meter højt vandfald og kunstfestival i parken, hvor kunstværker kommer til live. Beliggende mindre end en kilometer fra vores villa.

Oplev ejendommen

Billedsprog

Skema Club Fivecation Association III

Ejendom I: Alfamar i Nerja-området, købt. Første check-in oktober 2023.
Ejendom II: Villecroze i Provence, købt. Første check-in okt/nov 2023.
Ejendom III: Italienske Alper, købt når 8 aktier er tegnet. Første checkin prel. Januar 2024.
Ejendom IIII: Algarve i Portugal, købt efter tegning af 12 aktier. Første checkin prel. Marts 2024.
Når du er medejer af Club Fivecation III, kan du bytte byttedage med dine Club Fivecation I eller II venner og omvendt.

Læs mere om konceptet

Område

Oplev den charmerende landsby Villecroze, idyllisk beliggende i hjertet af Salernes kanton i Haut-Var Verdon-området.

Denne landsby er en af Frankrigs karakterfulde landsbyer og tilbyder en unik oplevelse

Med sin høje beliggenhed på 350 meter over havets overflade og omgivet af de majestætiske skråninger af Alpes de Provence, kan du nyde milde temperaturer hele året rundt, lav nedbør og generøst solskin, alt takket være de beskyttende omgivelser i frodige skove. Tidligere blev landsbyen Villecrose kaldt stavemåden Villa Crosa dokumenteret i 1055, hvor det latinske ord “crosa” betyder hul, hule, kløft eller afgrund.

Oplev området

Kort

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse