Italienske alper

Sportslejlighed

3-4 soveværelser

2 badeværelser

8 gæster

Skisport

Beskrivelse

I Association III leder vi efter en lejlighed i et dejligt skisportssted, der også er velegnet til aktiviteter i sommermånederne. Der vil være 3-4 soveværelser med plads til otte personer, dejlig salon, tekøkken, badeværelse osv. En faktor, der er af stor betydning i valget af lejlighed, er lys, luftighed og udsigt. Andre vigtige faktorer er afstand til elevatorer, butikker og restauranter. Vi leder efter følgende skisportssteder i det vestlige Italien, Champoluc, Cervinia, Limone, Alagna og andre. Målet er, at idrætslejligheden skal være klar til indflytning i vinteren 2023/2024.

Association I har en indbydende sportslejlighed i eksklusive Courmayeur. Der er tre soveværelser, stue, tekøkken, to badeværelser, en parkeringsplads og privat grund, som i nord tilbyder en dramatisk udsigt over den mægtige Mont Blanc og i syd er perfekt til et øjeblik i solen. Skiløbet er varieret og byder på noget for enhver smag. Søsterbyen La Thuile med masser af offpiste ligger 8 kilometer væk.

I Compound II er lejligheden beliggende i Ponte di Legno , som er et skisportssted med mange italienske besøgende. I den smukke lejlighed er der tre soveværelser, en stue, der er åben til spiseplads/køkken, to badeværelser, to parkeringspladser og tre balkoner med en fantastisk udsigt over byen og bjergene. Skiløbet er højt vurderet af medejerne. Her kan du glemme alt om liftkøer og trængsel på pisterne, i hvert fald på hverdage. Milanos befolkning ankommer først i weekenderne.

Billeder

Skema Club Fivecation Association III

Ejendom I: Alfamar i Nerja-området, købt. Første check-in oktober 2023.
Ejendom II: Villecroze i Provence, købt. Første check-in okt/nov 2023.
Ejendom III: Italienske Alper, købt når 8 aktier er tegnet. Første checkin prel. Januar 2024.
Ejendom IIII: Algarve i Portugal, købt efter tegning af 12 aktier. Første checkin prel. Marts 2024.
Når du er medejer af Club Fivecation III, kan du bytte byttedage med dine Club Fivecation I eller II venner og omvendt.

Læs mere om konceptet

Område

Italiensk charme og skiløb i store højder.
Den smukke og charmerende landsby Ponte di Legno byder på en fantastisk atmosfære i både vinter- og sommermånederne. Der er masser af restauranter, barer og caféer i landsbyen, der er åbne hele året rundt. I Den Gamle By ligger spændende butikker langs de smalle brostensbelagte stræder, og på pladsen ved siden af kirken er stemningen høj.
Skiløbet er varieret og er velegnet til begyndere såvel som de mest avancerede. Sidstnævnte gruppe vil elske den sorte piste “Paradiso” og de store off piste områder i stor højde. Det tilbydes ikke mindre end 43 km langrendsløjper, oftest i stor højde.
I sommermånederne kan du nyde den vidunderlige natur, opleve vandrestier af varierende sværhedsgrad, køre mountainbike og foretage spændende udflugter i nærområdet. Den nærliggende sø, Lago d’Avio er et must.
Landsbyen: 1258 meter over havets overflade
Ride højde: 1120-3016 meter over havets overflade
Blå pister: 10 stk
Røde pister: 25 stk
Sorte pister: 6 stk
Samlet pistelængde: 101 km
Langrendsløjper: 43 km
Snekanoner: 100% af alle pister
Prisniveau: Behageligt italiensk

Kort

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse