Algarve

Villa i Algarve i Portugal

4-5 soveværelser

4-5 badeværelser

8-10 gæster

Beskrivelse

Algarve er stor, og vi leder intensivt efter en indbydende villa med 4-5 soveværelser, dejlig salon, køkken, der kan være åben for salonen og 4-5 badeværelser. Udendørsmiljøet vil tiltrække sol og bad, med flere terrasser og selvfølgelig en opvarmet pool. For Association III er vi især interesserede i to områder, Ferragudo og Praia da Luz & Burgau.

Association I har en statelig villa i Moraira, Spanien. Her har medejerne fire soveværelser, salon, køkken, fire badeværelser og et storslået poolområde med opvarmet pool.

Medejerne af Association II nyder en top villa i Bargemon i Provence. I denne førsteklasses villa er der ikke mindre end seks soveværelser, tre rummelige badeværelser, salon og moderne køkken. Stort poolområde med opvarmet pool.

.

Billeder

Skema Club Fivecation Association III

Ejendom I: Alfamar i Nerja-området, købt. Første check-in oktober 2023.
Ejendom II: Villecroze i Provence, købt. Første check-in okt/nov 2023.
Ejendom III: Italienske Alper, købt når 8 aktier er tegnet. Første checkin prel. Januar 2024.
Ejendom IIII: Algarve i Portugal, købt efter tegning af 12 aktier. Første checkin prel. Marts 2024.
Når du er medejer af Club Fivecation III, kan du bytte byttedage med dine Club Fivecation I eller II venner og omvendt.

Læs mere om konceptet

Område

Algarvekysten byder på lange, rene sandstrande, fantastiske naturscener, smuk arkitektur, ægte lokalt markedsliv, historiske fiskerlandsbyer og betagende udsigter. Med sin perfekte beliggenhed som Portugals sydligste punkt har Algarve kyststrækningen et mildt klima året rundt. Det, der ofte kaldes Algarvekysten, strækker sig 150 kilometer langs kysten, og gennemsnitstemperaturen er omkring 20 grader.

Algarve er en meget solrig destination, og solen skinner 300 dage om året. I den koldeste periode december til februar er dagtemperaturen normalt over 15 grader og om sommeren omkring 28-30 grader.

Langs sydkysten ligger mange mindre byer og fiskerlejer med som regel fællesnævner, fiskerihavn og en fantastisk strand.

Den mest fremtrædende ting, når du rejser rundt i Algarve, er, hvor velholdte huse, grunde og natur er. Stor forskel til naboen mod øst.

Regionens køkken er rigt og varieret med friske fisk og skaldyr langs kysten. Du kan købe grøntsager og frugt enten fra en nærliggende landmand eller på små bymarkeder. Portugal er verdens tiendestørste vinproducent og tilbyder en bred vifte af gode vine.

Kort

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse