Vores bookingplatform

Hvordan booker vi?

Via Fivecations bookingplatform kan du booke din ferie på en enkel, fair og overskuelig måde.

Du foretager en reservation i systemet til den ønskede ejendom og modtager bekræftelse med det samme. Du har 24 timer til at booke for eksempel en flyrejse eller spørge familie og venner, om bookingen er passende.

Der er plads til mange og fleksible ferier gennem bookingsystemet:

 • Du kan booke de fire ejendomme op til hele 10 uger pr. kalenderår.
 • Du vælger selv, hvilken ejendom du vil besøge, og hvornår du vil gøre det, med mulighed for at booke op til 23 måneder ud i fremtiden.
 • Du vælger fleksibelt længden af dine ture, for eksempel 3, 4, 7, 10, 11, 14 dage eller længere. Du er således ikke bundet til ugentlige bookinger, medmindre det ønskes.
 • Højsæsondage, såsom højsommer og påske “koster” mere at booke. Højsæsondage “koster” 2 dage pr. booket dag, mens normalsæson, dvs. alle andre dage, “koster” 1 dag pr. booket dag.
 • Der er 2 ankomst-/afrejsedage om ugen for hver ejendom, hvilket betyder gode muligheder for at finde gode flybilletter og afgange fra alle større nordiske og europæiske lufthavne.

Betydningen af luft i kalenderen:

Mulighederne for at booke de perioder, du ønsker, er gode. Dette er en vigtig del af konceptet og noget Fivecation har lagt stor vægt på. Grundlæggende er at skabe luft i kalenderen, hvilket sker på følgende måde:

 • På de fire overnatningssteder er der 4 x 52v = 208 uger at fordele. Med forbruget af højsæsondage bliver rummet teoretisk endnu større, cirka 270 uger. Det vil således være muligt at tildele 13-14 uger til hver partner. Men i Fivecation konceptet har vi valgt at skabe ekstra luft i kalenderen til ejerne og derfor kan du maksimalt få afsat 10 uger. Hvis vi regner med en jævn fordeling af ejere, der vælger 6 og 10 ugers mulighed, ender vi med omkring 60-65% belægning. Denne “luft” i kalenderen er meget vigtig for at opfylde kriteriet om, at du skal kunne booke de feriedage, du ønsker. Et samejekoncept, der minder mest muligt om eget ejerskab, er ideen.
 • En anden faktor, der bidrager til mindre ‘trængsel’, er, at familierne har forskellig karakter. Mange går ikke i højsæsonen, nogle går altid i højsæsonen, nogle blander osv. Der vil således være en naturlig fordeling over året. Derudover er der højsæsondage, der “koster” flere dage at booke, hvilket også fordeler udnyttelsen bedre over året. Højsæsondage er der for at afbalancere efterspørgsel med udbud.

Velkommen til et enkelt og ‘luftigt’ bookingsystem!

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse