Berth-Åke Knutsson

Berth-Åke Knutsson arbejder som revisor hos BakerTilly Malmö. Fra sin ungdom har rejser til nær og fjern været et eksistentielt behov for ham. Berthan, som alle kalder ham, er en af initiativtagerne og grundlæggerne af Fivecation. Han er partner i Förening I og bor i Skanör, et par kilometer syd for Malmø, med sin familie.

3 hurtige spørgsmål:

1. Hvad laver du i din fritid?

“Hvis jeg ikke spiller golf, er jeg sammen med familien, der deler min store interesse for at rejse. Jeg kan også godt lide at holde mig fysisk i form og træne hver dag, enten i fitnesscentret eller med en form for cardio-træning.”

2. Hvor voksede du op?

»I Småland, nærmere bestemt i Förlösa, lige nord for Kalmar. Her voksede jeg op blandt blomster og grøntsager på min fars haveværksted. Selvom jeg nyder min tid i Skåne og Skanör, forbliver mit hjerte i Småland.”

3. Hvorfor startede du Fivecation?

“Jeg kan godt lide variation, men jeg vil gerne have en hjemlig stemning. I det lange løb bliver det kedeligt at rejse til det samme sted år ud og år ind. Vores koncept er skræddersyet til min familie. Variation, med dejlige ferieboliger på destinationer af forskellig karakter. Investeringen er måske en femtedel sammenlignet med ejerskab af en ejendom og de månedlige omkostninger måske en tredjedel. Du får også et ubekymret ferieliv, hvis noget går galt, ringer jeg til vagtkontakten. Det er ferie for mig!”

Telefon: 0708-34 20 54
E-mail: [email protected]

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse