Kristina Thor

Kristina har en kandidatgrad i økonomi med marketing og adfærdsvidenskab som fokus. Hun har arbejdet som business area manager og marketing manager i fødevare- og forbrugsvarebranchen i mange år og har også opbygget en digital analyse- og konsulentvirksomhed. Med hjertet i det kreative og sans for design, farve og form har Kristina også indrettet boliger til kunder i Asien, Europa og Sverige. Kristina er i dag ansvarlig for renovering og indretning af alle Fivecations ejendomme.

3 hurtige spørgsmål:

1. Du vil modtage en masse ros fra vores kunder for de huse og lejligheder, du dekorerer. Men hvordan ser det egentlig ud hjemme hos dig?

‘Haha, godt spørgsmål. For at være ærlig lægger jeg det meste af min energi i mine kunders projekter. Der er ikke meget tid tilbage til dit eget hus, når arbejdsugen er forbi. Men jeg fokuserer mest på klassiske møbler og interiørdetaljer, ting der holder over tid. Ikke så meget trending. Belysning er noget, jeg fokuserer på. Da vi byggede vores hus for 15 år siden, havde jeg for længst besluttet, at jeg ville have armaturer fra en bestemt italiensk leverandør. For os var lysene dyre, men jeg valgte andre ting for at kunne købe dem. Jeg nyder stadig belysningen i dag!”

2. Hvad laver du, når du ikke rejser eller arbejder med Fivecation?

“Jeg forsøger at få mest muligt ud af min tid med familien og vores tre børn så meget som muligt. Børnene er interesserede i sport, så der vil være nogle løb til træninger, konkurrencer og kampe rundt om i landet. Jeg nyder virkelig at være i naturen med min hund og hænge ud med vennerne.”

3. Hvad er det bedste ved at arbejde med Fivecation?

“At kunne være med til at gøre folks drømme om sommerhuse i udlandet til virkelighed – det er stort!”

E-mail: [email protected]

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse