Martin Wirth

Martin Wirth er iværksætter i rejsebranchen og startede i 1989 charterarrangøren Solresor. Efter 18 år som administrerende direktør forlod han og startede TripX Travel AB, et rejseselskab, der investerer i digitalisering af hele pakkerejseprocessen. Martin er en af initiativtagerne og grundlæggerne af Fivecation. Han bor i Ljunghusen få kilometer syd for Malmø med sin familie.

3 hurtige spørgsmål:

1. Hvad er din foretrukne rejsedestination?

‘Åh, svært at sige, jeg har besøgt mange perler. Men fra ofte at have rejst til Spanien og Dubai, vil jeg sige, at jeg i dag kan lide at rejse til Sydfrankrig og de italienske alper. Jeg foretrækker dog Alperne om sommeren, når naturen er storslået og temperaturen tiltalende. Jeg er ikke en stor skiløber, selvom jeg i nogle år i 80’erne arbejdede på STS Alpresor.”

2. Hvad foretrækker du at spise?

“Jeg kan godt lide det franske køkken, men svensk fisk og skaldyr er heller ikke helt forkert.”

3. Hvorfor startede du Fivecation?

“Jeg tror, at måden at rejse og holde ferie på vil ændre sig med tiden. Mange vil fortsætte med at rejse og bo på hoteller, men en øget andel vil gerne have deres egen bolig med mere plads, selvforplejning og en følelse af hjem. Jeg tror på deleøkonomi som en måde at gøre ejerskabet af ferieboliger i udlandet mere bæredygtigt og varieret med mere værdi for pengene. Hvorfor skal du eje og betale for mere, end du kan bruge?’

Telefon: 0708-60 80 50
E-mail: [email protected]

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse