Egenskaberne er nøje udvalgt

Sikker og komfortabel for alle

Du kan booke din ferie direkte, ejendommene i forening I og II er allerede købt og kan reserveres! Villaen i Alfamar i Nerja-området og villaen i Villecroze i Provence i forening III er allerede købt og kan bookes. De to resterende ejendomme i Forening III vil løbende kunne bookes i 2024.

De fire ejendomme er udvalgt med stor omhu af Fivecation, og vi lægger store ressourcer i at renovere, friske op og møblere boligerne, så de er klar, når det er tid til indflytning. Det er også en dejlig følelse at kunne flytte ind så hurtigt som muligt, når man først har besluttet sig.

Hvert overnatningssted er gået forud for en omfattende udvælgelsesproces. Vi er meget grundige i arbejdet. Ca. 500 ejendomme på hver destination evalueres og forscannes. Baseret på udvælgelsen udvælges og besøges mellem 40-50 ejendomme pr. område derefter af os hos Fivecation. Af disse punkter vælges de øverste to-tre punkter derefter til en mere dybdegående undersøgelse samt nye personlige tilbagevendende besøg. Endelig falder valget på den ejendom, der passer bedst ind i konceptet. Voilà! Sikker og behagelig for alle.

Hver ejer vil blive registreret direkte på skødet i den respektive ejendom.

Velkommen til et sikkert ejerskab!

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse