Fire forskellige destinationer

Du ejer ferieboliger på fire destinationer

Forestil dig at kunne vælge mellem 4 drømmedestinationer af forskellig art.

Fivecation giver en unik mulighed for at eje og bo på fire forskellige destinationer. Du låser dig ikke inde et sted at bo. Dette giver en variation samtidig med følelsen af hjem opstår.

I Association III kan du veksle mellem perlerne i Alfamar i Nerja-området, Villecruz i Provence, de italienske alper og Algarve. Steder du kan holde ferie året rundt, hvor du gennem dit ejerskab får adgang til det meste, såsom vidunderlige strande, hav, pools, vinmarker, uhindret udsigt, bjerge, grønne områder, kultur, padel, golf, ski, spabade, romantik og restauranter. Muligheder, der kun gives, fordi du ejer flere boliger forskellige steder.

Du bliver partner i 4 ejendomme, men har adgang til 12 ejendomme.

Vi kalder det Swap! Når du er medejer af Club Fivecation II, kan du bytte byttedage med vennerne i Club Fivecation I og selvfølgelig omvendt.

Muligvis har den anden forbindelse nogle guldklumper, som du ville elske at prøve.

Det hele håndteres helt automatisk. På din konto sender du anmodninger om at bytte dage med den anden forening. Straks eller så snart dit ønske om en ændring af dage er bekræftet af vennerne i den anden forening, reduceres din egen saldo, og du modtager i stedet en kredit for booking på den anden forenings ejendomme. Du vælger derefter tidspunktet, og hvilken ejendom du vil prøve.

Interessetilkendegivelse

  Oplev overnatningsstederne i Association III

  Nerja
  Spanien
  Provence
  Frankrig
  Algarve
  Portugal
  Italienske alper
  Italien

  Udtryk for interesse